MajesticMind logo

Webdesign

MajesticMind ontwerpt en bouwt gebruiksvriendelijke websites. Hierdoor krijgt u een website waar de bezoeker zich direct thuis voelt en welke precies bij uw bedrijf past.

Toegankelijke websites

Iedere website die we bouwen is makkelijk toegankelijk voor alle bezoekers. De websites die MajesticMind ontwikkelt voldoen aan de webrichtlijnen van o.a. de Nederlandse overheid. Iedere organisatie heeft verschillende doelen, door te adviseren en te analyseren ontwikkelen we een website die aansluit op uw bezoekers.

Ontwerp

Uw doelgroep wilt graag op een bepaalde manier worden aangesproken, daarom moet de vormgeving van uw website naadloos aansluiten op de uitstraling van uw organisatie en natuurlijk uw huisstijl. Bij MajesticMind werken ervaren ontwerpers en vinden de beste combinatie tussen design, techniek en tekst. Elk project wordt voorzien van een aantrekkelijk ontwerp met logische navigatie onderdelen.

Eenvoudig, zelf onderhouden

Alle websites van MajesticMind worden voorzien van het NiceBird webbeheer systeem. Hiermee kunt u eenvoudig en zonder technische kennis, zelf uw website bijwerken. In de directe weergave kunt u meteen "in-line" wijzigingen aanbrengen, hierdoor is direct het eindresultaat zichtbaar. Dat maakt NiceBird uniek in zijn soort.

Zoekmachine vriendelijk

Websites die MajesticMind bouwt zijn 100% zoekmachine vriendelijk. Dit heeft als voordeel dat uw website altijd optimaal doorzoekbaar is door zoekmachines zoals Google, Bing! en Yahoo.

Meer weten?

Geïnteresseerd in Webdesign of meer weten over de mogelijkheden?
Vul onderstaand formulier in, dan bespreken we samen uw plannen bij een kop koffie.