MajesticMind logo

Logo en huisstijl ontwerp

MajesticMind ontwerpt logo's en huisstijlen die helder en doeltreffend zijn. Uw logo is het gezicht van uw organisatie en daarom is het erg belangrijk om herkenbaar en betrouwbaar over te komen.

Herkenbaar en passend

De visuele identiteit van uw bedrijf speelt een essentiële rol in de communicatie naar de buitenwereld. U wilt een professionele en betrouwbare indruk achterlaten bij uw klanten en relaties. MajesticMind heeft ruime ervaring met het realiseren van professionele logo's en huisstijlen. We zorgen ervoor dat alle onderdelen, zoals briefpapier en visitekaartjes  in dezelfde stijl zijn uitgevoerd, waardoor uw onderneming zich herkenbaar en eenduidig presenteert.

Hoe werken we?

Middels creatieve brainstorm sessies maken we samen met u een huisstijl die het beste bij het imago van uw organisatie past. We denken met u mee en geven advies welke uitstraling het beste bij u past. Aansluitend maken we een complete stijlgids waarin alle richtlijnen tot in detail staan beschreven, hierdoor blijft uw huisstijl bewaakt.

Ook voor drukwerk bent u bij ons aan het juiste adres, we werken samen met gerenommeerde drukkerijen. We leveren dus van concept tot ontwerp en van realisatie tot drukwerk. Hierdoor heeft u slechts één aanspreekpunt, wat wel zo handig is.

Eerst zien, dan geloven?

Al meer dan 200 ondernemingen kozen geslaagd voor MajesticMind.
Neem een kijkje in ons portfolio om een goede indruk te krijgen van onze kwaliteit.

Waarom MajesticMind?

  • We leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Snelle oplevertijd
  • U ontvangt altijd de originele bronbestanden

Wat kost het?

Wat de logo en/of huisstijl precies kost, hangt af van het aantal concepten die we ontwikkelen. Laat hieronder uw gegevens achter en we maken binnen 2 werkdagen een offerte voor u!

Meer weten?

Geïnteresseerd in Logo's en huisstijl of meer weten over de mogelijkheden?
Vul onderstaand formulier in, dan bespreken we samen uw plannen bij een kop koffie.